Nosaltres comparem, tu decideixes

Trabber compara tots els vols, hotels, cotxes de lloguer i bitllets de tren que ofereixen les webs de reserva de viatges perquè trobis la millor opció amb tranquilitat, estalviant temps i diners.

Cerquem per tu

Quan busques a Trabber, el nostre motor de cerca es connecta directament a les webs de l'aerolínies, agències de viatges, cadenes hoteleres, empreses de lloguer de cotxes i de reserva de trens, per extreure'n tots els seus resultats.

A la pàgina de resultats de Trabber podràs filtrar i comparar de forma objectiva totes les opcions segons les teves preferències

On the Trabber results page you can filter and objectively compare all the options according to your preferences

Inspira't amb el cercador d'ofertes

Deixa't sorprendre pel nostre cercador d'ofertes. Cerca sense destinació o amb dates flexibles per descobrir noves destinacions i les últimes gangues.

Planeja els teus viatges, també amb amics

Crea la pàgina del teu viatge. Un espai privat compartit amb els teus companys de viatge en el qual guardar i comentar les opcions que aneu trobant.

Sense trucs

No tenim resultats promocionats ni missatges enganyosos que et confonguin. Comparem tot amb transparència, destapant recàrrecs ocults i mostrant preus finals.

No ens agraden els "només queda 1 plaça", ni els "hi ha 20 persones mirant aquest hotel".

Comparem i res més

Aquí no venem res. Som un comparador, només un comparador. Les reserves es realitzen sempre en alguna de les webs que comparem.

Altres webs es presenten com comparadors però són també pàgines de reserva a la vegada.

Reserva on vulguis

Algunes vegades és més barat reservar en una agència que directament a la web de la aerolínia. És curiós, però passa. El mateix passa amb els hotels. En Trabber tens totes les opcions per comparar.

4.700.000

Recerques anuals

262

Webs rastrejades

100%

Independent

26

Països

18

Anys online

7

Idiomes

100% independents

A diferència d'altres comparadors ¹ ² ³ Trabber no pertany a cap corporació ni web d'hotels. Això ens permet ser lliures per fer les coses d'una altra manera. No tenim conflictes d'interès, ni venem els nostres propis productes. La nostra prioritat és donar-te el millor servei.

Equip

Óscar Frías

Sóc enginyer de telecos. Vaig començar a desenvolupar Trabber juntament amb Daniel el 2003. Em toca fer una mica de tot però el que més m'agrada és programar. Vaig començar a aprendre de petit a força de copiar a mà el codi dels jocs per Commodore 64 que publicaven en revistes. Ara és una mica el mateix però amb Stack Overflow.

Daniel Katime

Sóc Llicenciat en Físiques i sempre m'han apassionat les noves tecnologies i viatjar. Així que Trabber és sens dubte el lloc perfecte. En aquest "viatge" he après molt d'Óscar i també de Manuel.

Manuel González

Enginyer informàtic. Usuari des dels seus inicis, em vaig incorporar a Trabber en el 2008 com a desenvolupador Full Stack. Des de llavors, intentant fer de Trabber el millor lloc possible de viatges. Amb més aficions que temps disponible: viatjar, córrer, música, escacs (podem jugar a lichess: P)